PDA

View Full Version : Edit button missing


sortilege
12-15-2009, 06:53 PM
I'm not seeing edit buttons on my posts, so I can't edit my posts.

Also I tried to edit my Details in the User CP (http://www.lkm818.net/profile.php?do=editprofile) and got

Your submission could not be processed because a security token was missing.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator (http://www.lkm818.net/sendmessage.php) and describe the action you performed before you received this error.

edit1: ok this post has an edit button on it...wtf

edit2: no edit buttons on my posts in this thread http://www.lkm818.net/showthread.php?t=192

Sneak
12-15-2009, 07:20 PM
Have you tried logging out and back into the forums?

sortilege
12-15-2009, 08:49 PM
The edit button mystery was solved, only super cool people get edit buttons in the news forum. I usually just click the links from the front page directly to the new threads so I don't really notice what forum I'm in.

Don't know about the security token error though, tried logging out and back in.

DerHelm
12-16-2009, 12:30 AM
What did you try to edit in your profile?

sortilege
12-16-2009, 01:44 AM
Custom User Title

right now it seems to give me that error no matter what I do on the page, even if I just press save without changing anything. Trying to use an infinity symbol might have messed it up if it thought of it as code or something, seems unlikely though.

DerHelm
12-16-2009, 03:33 AM
Seem fine changing for me on yours.

sortilege
12-16-2009, 12:17 PM
still get the error, maybe if i try a different browser

edit: didn't work in internet explorer either.

edit: http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?268862-Error-Security-token-was-missing-or-mismatched

i'm not sure what half the stuff means in that post...